Een begrip sinds 2006!

U zoekt een kleinschalige garage in Beverwijk? Bij Garage van Hilst bent u aan het juiste adres! Onze garage is centraal gelegen op de grens van Beverwijk en Heemskerk en goed bereikbaar. Klanten vanuit de hele IJmond en ver daarbuiten weten ons dan ook al jaren te vinden voor vakkundig advies en uitstekende service.

Bij Garage van Hilst zijn we trots op het vakwerk dat we leveren. En afspraak is afspraak! Daar maken we ons hard voor. Door onze jarenlange ervaring kunnen we altijd duidelijke kostenindicaties geven, dus geen verrassingen achteraf!

Op de pagina diensten vindt u een volledig overzicht van de services waarvoor u bij ons terecht kunt. Als u vragen heeft, kunt u altijd even contact met ons opnemen voor vrijblijvend advies. Eigenaar Rinaldo van Hilst staat zelf nog dagelijks te sleutelen en is uw eerste aanspreekpunt voor technische vragen. 

Over Rinaldo van Hilst

Rinaldo van Hilst begon zijn carrière in1998 als automonteur bij een Mercedes-Benz dealer in Amsterdam. Sinds deze tijd heeft hij enorm veel ervaring met het merk Mercedes-Benz opgedaan, maar ook alle andere merken zijn voor hem niet onbekend. Vanaf 2006 komen alle merken eigenlijk in de werkplaats.

Om het kennisniveau op het allerhoogste niveau te houden heeft Rinaldo vele cursussen gevolgd waardoor hij niet zomaar voor verrassingen komt te staan. Nog steeds worden er jaarlijks cursussen gevolgd omdat de automotive wereld nooit stil staat en razend snel door ontwikkeld.

Na 8 jaar werken in loondienst en al weer 14 jaar aan auto’s sleutelen vond hij dat de tijd rijp was om voor zichzelf iets te gaan doen.  Zo is Garage van Hilst in 2006 ontstaan met passie voor auto’s en liefde voor Mercedes-Benz.

U bent welkom bij van Garage van Hilst!

Bezoekadres

Laan der Nederlanden 100A
1946 AB  Beverwijk

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09.00 - 17.30 uur
Zaterdag en zondag gesloten

Direct meer weten?

Neem contact op voor meer informatie of
Chat openen
1
Hallo, hoe kunnen we u helpen?